Hva er Reiki?

Reiki bygger på urgammel visdom som ble gjenoppdaget i Japan på slutten av 1800 tallet og som etter hvert har spredd seg til hele den vestlige verden. I dag har stadig flere mennesker glede av reiki.

Alle cellene i vår kropp består av vibrerende energi. I en frisk kropp vibrerer alle cellene i fullstendig harmoni med hverandre. Vi har en god helse. Vi har en god flyt i livet. Dette er faktisk ganske uvanlig i dagens travle samfunn. Alle krav og forventninger som både vi selv og samfunnet stiller til oss gjør at vi føler at vi ikke strekker til, ikke har tid, blir stressede, engstelige, deprimerte mm. Over tid leder slike problemer til at energiene i kroppen vår kommer i ubalanse, eller helt enkelt stopper opp og dette i sin tur leder til at vi blir syke.

Reiki hjelper oss på en helhetlig (holistisk) måte. Ved en reiki behandling møter reiki oss akkurat der vi er, på alle plan – uansett om vårt behov for hjelp er på det fysiske, mentale, emosjonelle, sosiale og/eller åndelige planet. Reiki hjelper oss til å få kontakt med «den vi egentlig, innerst inne er», få kontakt med våre egentlige behov. Ikke med den vi tror vi er eller skal være.

Reiki hjelper oss alltid der vi har størst behov for hjelp, derfor trenger vi ikke stille noen diagnoser når vi bruker reiki. I prioritetsrekkefølge hjelper reiki oss videre på vår vei. Reiki hjelper meg der jeg har størst behov for hjelp og deg der du har størst behov for hjelp. Akkurat her, akkurat nå. Derfor blir erfaringene med Reiki helt individuelle og varierende. (se Reiki erfaringer).

Reiki er ikke et «alternativ» til noe annet, reiki er et supplement til alt annet. Reiki  kan brukes sammen med og understøtter alle andre behandlingsformer, både innen skolemedisin og alternative retninger.

Reiki er trygt. Reiki kan aldri overdoseres, du kan heller aldri feilbehandle noen med Reiki. Dette fordi Reiki er er helt naturlig, følger naturens lover. Reiki understøtter kroppens egen naturlige prosesser.

Reiki hjelper også dyr og planter.

Reiki er den perfekte og enkle teknikken for alle som ønsker å ta ansvar over sitt eget velbefinnende og som ønsker å hjelpe andre på en holistisk og naturlig måte.

Veldig hyggelig om du tar kontakt om dette har gjort deg nysgjerrig:)

tilbake til hovedsiden om Reiki

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Energi påfyll og matnyttige kurs