Suppemiddag av sesongens råvarer blir servert sammen med ny kunnskap og diskusjon om temaet som er valgt for kvelden. Her blir det næring og læring for både kropp og sjel. Velkommen til bords, her er det plass til mange !
Sesonges Suppe, med dessert serveres kl. 18-ca 21, med disse temaene i fokus:
18. september: Bærkraftig mat og konservering av det som er i sesongen
23. oktober: Månemagi
21. november: Reiki
10. desember: Julegodterier
VELKOMMEN TIL BORDS !
Temaer for Sesongens suppe kan blant annet være
Miljøtips; Det blir diskusjon om økologisk mat og andre natur- og miljøvennlige produkter og tjenester som finnes på markedet. Vi har sikkert alle noen gode tips og kjerringråd som vi kan dele med andre. Vi kan ikke fortsette å leve i et «bruk og kast» samfunn, har du noen lure tips om hvordan eller hvor man kan reparere ting, info om byttesirkler. nettsider og annet som kan hjelpe oss til et «grønnere liv», kom og del info om dette med andre.
Restemat; Hvordan lage delikate retter av gårsdagens rester. Litt om innkjøps og kjøleskapslogistikk mm. Her har vi sikkert mye vi kan lære av hverandre.
Blomster på menyen; Denne dagen får du servert noe godt laget av spiselige blomster og informasjon om blomster som kan spises og om bruk og konservering av disse.
Melkesyregjæring; vi lærer mer om melkesyregjæring og andre fermenterte produkter
Månekurs; hvordan påvirker månen posisjon på himmelen vår helse og vårt kosthold.
Reiki; en metode til å finne tilbake til seg selv. Gjennopprette balanse og harmoni i vår kropp og våre liv.
p