Vibrant Touch

VibrantTouch består av flere helhetstenkende og energibaserte teknikker. Baktanken med metoden er at alle opplevelser gjennom livet, både positive og traumatiske, blir lagret i den fysiske kroppen enten frie energiflyten og være årsak til smerte og stivhet. Man antar at nyere og aktuelle uløste problemer og opplevelser blir lagret i overkroppen mens eldre uløste problemer og opplevelser blir lagret i korsrygg og hoftepartiet.

Ved hjelp av teknikker innen VibrantTouch som er holistiske, kan vi løse opp disse blokkeringene og gjør det mulig for kroppens indre energiflyten å flyte friere på alle plan, fysisk, mentalt og åndelig. Sagt på en annen måte, teknikkene innen VibrantTouch bygger på den moderne vitenskapens nye forståelser av blant annet kvantefysikken som hevder at kraften som reparerer vår kropp, sinne og sjel kommer fra en universell kilde.

Det anbefales at klientene har på seg myke og behagelig klær da behandlingen gjennomføres mens klienten ligger påkled på en benk. Klienten kan merke forandringer etter en behandling, men for et mer varig resultat anbefales det flere behandlinger etter hverandre. Hver behandling tar omtrent en time.

Tilbake til behandlingsoversikten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Energi påfyll og matnyttige kurs