Acunova

AcuNova som tidligere var kjent som Akupunktur2000 (A2000) er en forholdsvis ny akupunkturmetode som ikke skal sammenlignes med klassisk kinesisk akupunktur og som skiller seg fra denne ved at akupunktur punktene ligger i og rundt alle ledd i kroppen.
AcuNova benytter seg av at rundt alle leddene i kroppen finnes det spesielle reflekspunkter som har forbindelser med bestemte steder i kroppen via hjernen, slik som ved fot soneterapi. Ved å påvirke en av disse punktene som tilsvarer plagen din med en akupunktur nål, vil hjernen reagere ved frigjøre bestemte smertestillende hormoner som skal reparere den «skaden» som nålen forårsaker og dermed samtidig den egentlige skaden.
Ved AcuNova stilles det ikke noen diagnose siden for å treffe riktig punkt med nålene trenges det bare å vite i hvilken kroppsdel smerten eller problemet sitter. AcuNova brukes gjerne som smertelindring ved forskjellige typer smerter rundt i kroppen, både akutte og kroniske. AcuNova har vist seg å være spesiell effektiv mot de fleste øye sykdommer. I følge erfaringene til metodens «far», John Boel, er det kun ved meget få sykdommer akupunktur ikke virker og med AcuNova kan en hjelpe om lag 95% av alle de mennesker som har smerter. Det er dokumentert at AcuNova er dobbelt så godt til smerte behandling som kinesisk akupunktur.
Pr. i dag er det ikke registrert noen bivirkninger ved AcuNova, men det kan komme noen reaksjoner etter behandlingen ved at en blir varm i kroppen eller er trøtt en kort tid.

Vil du vite mer om AcuNova, kan du ved å følge linken lese mer om hvordan og hvorfor AcuNova virker og for hvilke plager eller sykdommer AcuNova kan brukes ved.

Tilbake til behandlingsoversikten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Energi påfyll og matnyttige kurs