Bed & Breakfast

Skal du til Oslo området eller til Bærum, er det hyggelig om du vil overnatte hos oss på Stabekk.Peterhofveien 13

Fra Oslo sentrum er det 10 km hjem til oss og fra Sandvika sentrum er det 7 km. Det går buss (nr 143) fra Oslo og buss (nr 121) fra Sandvika som begge stopper vel 150 meter fra oss. (Bussstopp = “Stabekk kino”) Det er også mulig å komme til oss med lokaltoget fra begge stedene, men da er det vel 700 meter å gå fra Stabekk jernbane stasjon. Kommer dere med bil, er det plass til bilen på gårdsplassen vår. Adressen vår er Peterhofveien 13, 1369 Stabekk.

Trykk her for kart.

For øyeblikket kan vi tilby 1 soverom med plass til 2 personer med eget bad.  Hver morgen serverer vi deilig økologisk frokost med sesongens råvarer, nytrukket fairtrade/økologisk kaffe slik at du får en god start på dagen. Vi kan også tilpasse frokosten i henhold til dine spesial ønsker/dietter.

 

 

Pris per døgn, kr 500,-  inkludert frokost for 1 person, frokost for 1 ekstra person koster kr. 100.  Om du kun overnatter en natt koster det kr 100,-  ekstra.   

Vi tilbyr også mulighet til Sauna og en ”spa avdeling” der du kan få klassisk massasje, vibrant touch, reiki og acunova behandling.

Velkommen skal du være !

Rita og Håkon Amundsen

 

 

Energi påfyll og matnyttige kurs