Om oss

Håkon Amundsen

Massasje Terapeut

VibrantTouch Terapeut

Om Håkon

Etter å ha jobbet flere år som teknisk rådgiver i Det norske Veritas kom Reiki inn i livet mitt. Reiki fikk meg til å stoppe opp og ga meg styrke og støtte til å ta beslutningen om å si opp en fast jobb. Jeg ville i mye større grad bestemme over min egen tid og mitt liv. Jeg har alltid vært interessert i omgivelsene rundt meg og er mye ute i naturen. Alt dette kombinert med min ønske om at andre skulle ha det godt valgte jeg å bli massasje terapeut og vibranttouch terapeut. Jeg har også tatt et kurs i Acunova (tidligere het det Akupunktur2000) ved Boel Akupunktur Klinikk i Danmark. Med tilgang til ulike effektive behandlings metoder som nevnt håper jeg at jeg kan hjelpe andre å ha det godt med seg selv.

Vi lever i dag i en tid hvor vår fysiske kropp forsømmes Vi har spente og stive muskler som en følge av at vi lever et stresset og hektisk liv med lite tid for oss selv. Det er ikke bare feil arbeidsstilling og belastninger som gir plager i kroppen, men også undertrykte følelser og tankemønster bidrar til at energiene i kroppen ikke flyter fritt.

Når kroppen forsøker å si fra til oss på denne levemåten med forskjellige smerter, forsøker vi ofte å dempe denne smerten med medisiner istedenfor å ta en gjennomgang av livet vårt og finne årsakene til problemet. Solskinnet skal være et sted hvor du kan legge fra deg problemene dine uansett om de er av emosjonelle, mentale eller fysiske årsaker. Her skal du kunne investere i livet ditt ved at kroppen din får den hvilen og behandlingen som den trenger uten stress og mas

Velkommen.

Rita Amundsen

Reikimester

Om Rita og Reiki

Reiki kom til meg våren 2004 og ble umiddelbart en helt naturlig del av mitt daglige liv. Det som er så fint med Reiki er at det er så enkelt og at man kan hjelpe seg selv akkurat når det måtte passer en selv.

Hendene – verktøyet har vi jo alltid med oss.

Absolutt alle kan ha glede av Reiki, uansett alder, helse og bakgrunn fordi Reiki hjelper oss alle akkurat der hvor vi trenger hjelp.

Det Reiki gjør er å sette oss i stand til å komme i harmoni og balanse med oss selv og andre, og er det noe verden idag trenger så er det vel akkurat dette.

For min del kan jeg si at Reiki har hjulpet meg til å leve mer i øyeblikket, være trygg på meg selv og mine valg. Reiki har faktiskt åpnet dørene til en helt ny tilværelse for meg. Derfor føltes det også helt naturlig for meg å forlate en siviløkonom karriere for at i stedet formidle kunnskap om Reiki videre til andre.

I dag holder jeg Reiki 1 og Reiki 2 kurs og helt uforpliktende, gratis informasjons- foredrag om Reiki, for små og store grupper, både dagstid og kveldstid – på norsk, engelsk og finsk.

Håper du kontakter meg om du syns dette høres interessant ut, eller om du ønsker en prøvetime på Reiki.

Gi Reiki en sjanse!

Energi påfyll og matnyttige kurs